Att vakna till en tyst värld

I morse vaknade jag redan klockan 07 av mig själv, precis som att kroppen kände att det var måndagmorgon vilket det inte var. Jag hade hoppats på att vakna tidigt, men ville inte sätta något alarm till så här sista helgdagen innan verkligheten kommer ikapp med många tidiga morgnar. När man vaknar av sig självt däremot tycker jag det är oerhört lyxigt att vakna väldigt tidigt till en helt “tyst värld”. Det känns som att tiden inte existerar eller är bara ens egna värdefulla skatt, som man kan besluta över helt hur man vill oavsett vad som står på tur senare under dagen.

Jag tog en lång dusch, målade naglarna, läste bok och gjorde i ordning frukost i lugn och ro. Nu när jag har fått min alldeles egna morgonstund är jag faktiskt redo för att sätta igång lite plugg. Senare bjuder dagen på massa härlig träning för då blir det Squashträning och fikadejt och ännu mer träning lite senare när bästa väninnan har gått med på att testa en cykelklass för första gången.

Dagen frukost blev fil med Pauluns Musli med äpple & kanel, aprikoser och mandel, kokt ägg samt ett par knäckemackor med avokado vid sidan av, och så givetvis en stor kopp med Chaité

chai latte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *